TEČAJ JAPONSKE METODE VRISOVANJA OBRVI IN KLASIČNEGA PERMANENTNEGA MAKE UP-A

TEČAJ JAPONSKE METODE VRISOVANJA OBRVI IN KLASIČNEGA PERMANENTNEGA MAKE UP-A

TEČAJ JAPONSKE METODE VRISOVANJA OBRVI IN KLASIČNEGA PERMANENTNEGA MAKE UP-A

bodi salon kolaž

Smo največji edukativni (izobraževalni) center v Sloveniji, na področju izobraževanja Japonske metode vrisovanja obrvi in klasičnega permanentnega make up-a.

Razprostiramo se na 240 kvadratnih metrih luksuzno opremljenega lepotnega salona.

bodi v akciji

Koncept našega izobraževanja je poudarek na praktičnem delu izvedbe tečaja. Namen in končni cilj izobraževanja naših tečajnic je namreč le en in sicer ta, da mora tečajnica, ko odide od nas, pričeti z delom brez strahu in brez zadržkov, dvomov in ne sigurnosti v samo sebe.

Zato smo tukaj mi. Vsak nas tečaj je iz tega razloga tudi strogo individualen, saj se le tako tečajnici lahko v popolnosti posvetimo in smo ji na voljo za vsa njena vprašanja, nejasnosti in ponovitve delov, ki ji mogoče ne bi bili popolnoma jasni.

Nasa ekipa je usposobljen za vodenje tečajnice med samim tečajem, kot seveda tudi po opravljenem tečaju.

 

JAPONSKA METODA VRISOVANJA DLAČIC

bodi kompleti

Pred pričetkom praktičnega dela namenimo tečajnici čas, ko ji popolnoma in do potankosti razložimo vse kar mora vedeti o Japonski metodi vrisovanja dlačic. Vse od predstavitve pripomočkov in materialov s katerimi delamo. Delamo s pigmenti, ki so potrjeni s certifikatom, ki zagotavlja visoke standarde kakovosti (za EU). Tečajnici razložimo o trajnosti same metode, postopku vrisovanja, korekciji, tipih koze, higieni in o tem kako je potrebno obrvi negovati po sami izvedbi postopka.

Praktični del tečaja pričnemo tako, da tečajnica začne vrisovati dlačice na 3D umetno kozo. Ko dobi občutek za pravilno držanje skalpela in občutek za vrezovanje, začnemo z delom na prvem modelu.

Potem ena od naših usposobljenih mojstric za Japonsko metodo vrisovanja obrvi, v popolnosti naredi obrvi prvemu modelu. Tečajnica jo gleda, opazuje, sprašuje. Vrise le nekaj dlačic za občutek, pa se to brez barve. Vrisovati dlačice na umetno kozo ali vrisovanje dlačic pravemu modelu, sta dve popolnoma različni zadevi. Zato drug model naredijo že 50 % samostojno. Vrisovanje ene obrvi gledajo, drugo obrv naredijo same. Pri tretjem modelu je delo tečajnice popolnoma samostojno.

bodi obrvi

Vrisovati dlačice na umetni kozi in gledati nekoga kako izvaja Japonsko metodo, ni enako kot narediti obrvi samostojno. Po naših izkušnjah je ključnega pomena za samostojnost tečajnice ravno delo na modelih in ne na umetni kozi, o tem govori tudi dejstvo, da so se na nas obračale stranke, ki so tečaj že opravljale drugod, pa jim je manjkalo ravno to praktično znanje.

 

Po opravljenem prvem delu tečaja, tečajnica sama vadi.

Ko se po treh tednih od tečaja tečajnica spet vrne k nam na drug del tečaja, je zelo priporočljivo, da ima že neke izkušnje.

bodi dlačice

Slike oseb, ki jim je vrisovala obrvi po Japonski metodi, prinese s seboj. Slike morajo biti poslikane pred in po postopku. Več modelov je tečajnica imela, več ima izkušenj in več ji lahko svetujemo. Na ta način pridobi neprecenljive izkušnje in ima tudi veliko več za vprašati, veliko več ji lahko svetujemo in pomagamo. Ocenimo njeno samostojno delo, jo poučimo o vseh pomanjkljivostih njenega dela in ji svetujemo kako njeno delo izboljšati.

Na drugem delu tečaja naredi vrisovanje obrvi po Japonski metodi zopet trem modelom – korekcija. Po končanem drugem delu tečaja, tečajnica prejme certifikat o opravljenem izobraževanju.

V Sloveniji in tujini smo izvedli že veliko število edukacij in prav vsi, ki so odšli od nas so osvojili potrebno znanje in Japonsko metodo tudi samostojno izvajajo. Vse od začetka se udeležujemo tudi mednarodnih konferenc s področij, ki jih poučujemo, s tem se nenehno izpopolnjujemo in izobražujemo tudi sami.

Vsem našim tečajnicam smo na voljo za vsa vprašanja, svetovanja in vsakršno pomoč pri nadaljnjem delu na

070 489 425   ali   studiobodi@gmail.com

 CENA DVODNEVNEGA INTENZIVNEGA TEČAJA JE 500 EUR.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja