Permanentni make up

Permanentni make up ali mikropigmentacija, je postopek vnosa pigmenta pod zgornji sloj kože (epidermis), s pomočjo ustrezne naprave in za ta postopek prilagojene tanke igle.

Pigment se lahko aplicira na različna področja obraza (obrvi/ustnice/veke) ali telo (prsne areole).

Glavni namen postopka je odprava nepravilnosti, poudarjanje in korekcija asimetrije. Predvsem pa je željen učinek predvsem dekorativni, saj izboljša harmonijo obraznih potez. Vaš obraz bo videti mladostnejši in bolj vesel.

 

Zakaj se odločiti za permanentni make up?

– želja po popolni obliki obrvi/zasenčenih ustnicah/popolnem eyelinerju v vsakem trenutku dneva, brez možnosti, da zgrešite obliko ali barvo pri nanašanju z navadnim make upom

– prihranek Vašega dragocenega časa v današnjem aktivnem življenjskem slogu

– želite izgledati urejeno v službi, med prostim časom, na počitnicah in med športimi aktivnostmi

 

Celoten postopek mikropigmentacije traja do 120 minut :

1. Konzultacija s stranko

Poučimo Vas o samem postopku mikropigmentacije in odgovorimo na vsa Vaša vprašanja. Sledi posvetovanje o strankinih željah in ocena stanja. V tej fazi postopka se opravi poizkusni izris, kjer se skupaj odločimo za obliko in ustrezen izbor odtenka barve. Rišemo do 100 % zadovoljstva stranke.

2. Izvedba postopka

Med izvedbo postopka se uoštevajo maksimalni profesionalni standardi iz področja higiene.

3. Kontrolni pregled oziroma korekcija

Kontrolni pregled je vštet v cento samega tretmaja in se opravi med 3 do 6 tedni po izvedbi postopka.

Nadaljne obnove barv se navadno izvajajo po 12 do 24 mesecih.

 

Strokovni tim lepotnega salona Bodi, je ustrezno izobražen in usposobljen. Nenehno sledenje novosti in nadgrajevanje našega znanja s področja permanentnega make upa, je naš vsakdan. Redno se udeležujemo strokovnih kongresov in seminarjev v tujini. Odlikujejo nas tudi dolgoletne izkušnje tako s tretmaji permanentnega make upa, kot tudi v izobraževanju in usposabljanju drugi oseb, pri njihovem vstopu v svet permanenta.